Coachtraject Back on Track met je Indische roots

Heb jij, net als zoveel andere (hoog)sensitieve mensen met Indische roots, last van een verleden dat vaak werd gekenmerkt door het ‘Indisch zwijgen’? Ben je er klaar mee de pijn van je (voor)ouders met je mee te zeulen om deze ongewild weer over te dragen aan je (klein)kinderen? Verlang je naar innerlijke vrijheid waarbij jij je hart gaat volgen? Dan is het traject ‘Back on Track’ wellicht een goede manier om te leren leven en werken vanuit je eigen passie.

Velen van ons hebben last van oud zeer, zeker omdat onze emoties thuis vroeger niet bespreekbaar waren in een vaak soedah-laat-maar-cultuur. Maar nu klopt deze weer bij je aan, onder meer in de vorm van boosheid, verdriet en schuldgevoel. Net als kleine kinderen verlangen ze van je dat je ze ziet, hoort en erkent. Het is tijd hier gehoor aan te geven zodat je de ketenen van het verleden definitief van je afschudt. Doe je dit niet, dan blijft het verleden een rol spelen in je heden en dus ook je toekomst.

Het is tijd

Om je hierbij te helpen heb ik het traject ‘Back on track’ ontwikkeld. Dit bevat drie intensieve, maar ook speelse, 1:1 sessies (bij mij in de praktijk of via Zoom) van elk 2 – 2,5 uur (inclusief korte pauze) waarin we gaan werken met de Rejoyce Xpress methode. Dit zijn innerlijke treinreizen waarin je snel oude blokkades opspoort en heelt. Zodat jij niet langer onbewust trekt aan de noodrem van je leven. Je ervaart dat jij er helemaal mag zijn, precies zoals je bent. Ongeacht je verleden en oud zeer vanuit de voorouderlijn en Indische cultuur. Dit heeft direct al positief effect op jezelf, je geliefden en je werkomgeving. Na de drie sessies volgt nog een online sessie van 1 uur waarin we evalueren, jij me alles kunt vragen en ik je waardevolle tips en oefeningen meegeef.

Vraag eerst vrijblijvend een kennismaking aan via Zoom om te zien of we goed matchen met elkaar (klik).

“Een unieke ervaring om dit zo te mogen meemaken. Dank je wel voor je mooie begeleiding.”

“Ik heb de boosheid, verdriet en schuldgevoelreis gemaakt wat ik als heel helend heb ervaren. Het heeft me een stuk erkenning en ruimte gebracht waardoor ik oude pijnstukken, oude zwaarte, kon loslaten en me nu vrijer voel. Het waren intense, diepgaande reizen die me veel inzicht hebben gegeven. Puzzelstukjes die op hun plaats vielen. Ook heeft het een diepere laag van compassie voor mezelf aangeraakt.”

Wat is boosheid

Wist je dat het uiten van je boosheid juist goed voor je is? Veel Indische mensen onderdrukken deze omdat ze dat hebben afgekeken van hun ouders. Maar als je boosheid leert te accepteren, leidt deze je juist naar je spoor van innerlijke vrijheid. In ons traject leer je begrijpen wat de boosheid jou wil zeggen. En hoe deze te transformeren naar vergevingsenergie. Dit geeft een boost aan je leven. Je neemt je geboorterecht weer terug en eert hiermee juist ook je (voor)ouders.

Foto gemaakt door Sjan Maas

Onderdrukt verdriet

We hebben al heel vroeg geleerd dat ‘grote kinderen niet huilen’. Dat we sterk moesten zijn. Onze (groot)ouders gaven ons hierin het voorbeeld door het Indisch zwijgen. Herkenbaar? Deze programmering dragen we vaak ook als volwassene nog mee. Maar verdriet kun je beter uitnodigen er helemaal te zijn. Tranen zuiveren. Dat lucht op en je geeft jezelf toestemming te zijn wie je wilt zijn; een vrije ziel.

Schuldgevoel is van een andere orde

Waar boosheid en verdriet wel een duidelijke functie hebben, geldt dat niet voor schuldgevoel. Vaak ervaren we in onze vroege jeugd al schuldgevoel, vooral als we onze ouders zagen worstelen. Velen zijn zich hierna verantwoordelijk gaan voelen voor anderen. Merk je dit ook in je leven en/of werk? Dan is het hoog tijd dit te doorbreken. Zodat jij duidelijker je grenzen aangeeft en vanuit ontspanning en innerlijke kracht vernieuwde keuzes maakt.

Het was een mooie ervaring die ik enorm heb kunnen waarderen van zeer waardevolle geleverde waarde. Ook de integriteit en discretie en de veiligheid die werd gecreëerd vond ik belangrijk.

“Ik ben door een diepgaande verandering gegaan. Daarbij kreeg ik inzichten, kon ik het oude loslaten en kon ik dichter bij mezelf komen. Negatieve dingen kan ik nu beter omzetten naar positiviteit”

Wie is je begeleidster

Foto gemaakt door Mike Jurriën

Mijn naam is Joyce Beckker en ik ben opgegroeid in een Indisch gezin waar veel onverwerkt oorlogstrauma zat. Dit (voor)ouderlijk leed heb ik lange tijd met me meegedragen.

Het keerpunt kwam rond 2009 toen ik intuïtief de methode ‘Rejoyce Xpress’ ontwikkelde. Dit zijn innerlijke treinreizen vanaf je Station Boosheid, Station Verdriet en Station Schuldgevoel gevolgd door een afsluitende reis vanaf je Station Vergeving. Eindelijk kon ik mezelf bevrijden van een grote hoeveelheid onverwerkt leed. Hierna heb ik honderden andere mensen geholpen met hun helingreis. Zodat ook zij weer ‘back on track’ hun leven en werk konden vervolgen.

In september 2022 heb ik de methode een prachtige upgrade gegeven, passend bij het huidige tijdsbeeld. Het mooie van de methode is dat je deze kunt doen zonder fysieke aanwezigheid van de persoon naar wie je reist. Omdat de reizen energetisch plaatsvinden, heeft het vaak een positief resultaat op je relatie met deze persoon en lijkt het alsof hij of zij er bij was. Maar de eerste prioriteit mag bij jouw eigen heling liggen.

Ik heb zelf inmiddels al vele reizen gemaakt en mijn onderdrukte emoties kunnen helen. Dit aantal zal waarschijnlijk nog groeien, omdat er steeds diepere lagen zijn die aan de oppervlakte komen. Vooral in deze tijd die zich in hsl-vaart lijkt te voltrekken.

Daarom ben ik extra blij dat ik je dit waardevolle traject mag aanbieden. Ook jij verdient ’t om innerlijk vrij te zijn. Zodat je vanuit ontspanning en zelfvertrouwen je hart gaat volgen. Dat wens ik je van harte toe!

Vraag eerst vrijblijvend een kennismaking aan via Zoom om te zien of we goed matchen met elkaar (klik).

“Joyce heeft mij geholpen met een paar moeilijke issues in mijn leven. Dit heeft zij gedaan via een traject met Rejoyce Xpress. De treinensymboliek en de treingeluiden hebben mij goed geholpen. Ik ben de confrontatie aangegaan. Ik heb inzichten gekregen en ik sta nu meer ontspannen in het leven.”

“Joyce is voor mij een coach, die persoonlijke zaken heeft losgemaakt, waardoor het mogelijk is geweest om door te groeien. Opheffen van verkeerde routines en belemmerende blokkades en door inzet van intuitie. Het resultaat is een totaal vernieuwd perspectief van de toekomst. Samen met anderen.”

Rejoyce Xpress Indische roots

Ticketprijs

Voor dit vernieuwende, transformerende traject (totaal 7 – 8,5 uur) betaal je voor de online versie tijdelijk € 297,00 ex btw (€ 359,37 incl. btw). Je ontvangt de werkbladen en de kaartset in digitale vorm. Voor de offline versie in mijn praktijkruimte in Zegge betaal je € 425,00 ex btw (€ 514,25 incl. btw). Je ontvangt bij onze eerste sessie de werkbladen plus de speciale fysieke kaartset. Het traject duurt 4-6 weken.

Natuurlijk vind ik het belangrijk dat dit traject echt bij jou past. Daarom kun je eerst een geheel vrijblijvende beknopte zoomsessie ter kennismaking aanvragen. Als je vervolgens het traject aangaat, geef ik je de garantie dat je nog kunt annuleren tot aan het einde van onze eerste sessie. Ik restitueer dan het betaalde bedrag minus 75 euro kosten. Dus ik zou zeggen: wat heb je te verliezen als dit traject met je resoneert en je de waarde voelt van wat het je gaat opleveren?

Vraag eerst vrijblijvend een kennismaking aan via Zoom om te zien of we goed matchen met elkaar (klik).

“Ik ken Joyce als een sterke analytische coach die zeer goed in staat is om het daadwerkelijke verhaal achter het verhaal en de emoties te herleiden. Daarbij maakt zij gebruik van haar creatieve gave en weet dit in woord en beeld heel concreet te maken. Vanuit haar eigen ervaringsdeskundigheid en haar persoonlijk straalt ze veel warmte en oprechtheid uit.”

“Dankjewel Joyce voor de geweldig mooie en transformerende coaching. Ik voel mij als herboren. Vol vertrouwen loop ik mijn toekomst tegemoet.

“Joyce heeft mij begeleid met een Rejoyce Xpress traject, waarin ik o.a. in een emotionele treinreis een aantal (trein)stations (waaronder boosheid en vergeving) kon passeren. Ik heb deze specifieke sessie aangegrepen omdat ik merkte in mijn contact met mijn ex-partner, dat er gevoelens van mijn kant in de weg zaten om mij voor de volle 100% (zonder mijzelf weg te cijferen) voor haar in in te zetten in haar terminale levensfase.”

“Joyce heb ik ervaren als integer en betrokken. Ze volgt haar intuïtie en haar pad en heeft mij uitgenodigd dat ook te blijven doen. Dankjewel Joyce!

Vraag eerst vrijblijvend een kennismaking aan via Zoom om te zien of we goed matchen met elkaar (klik).

Disclaimer

Rejoyce Xpress is geen vervanging van medische of psychische hulp bij (zwaar of acuut) trauma. Daarvoor dien je een gespecialiseerde hulpverlener in te schakelen. Rejoyce Xpress helpt ‘t best bij mensen die normaal gesproken evenwichtig in het leven staan, maar tijdelijk een boost nodig hebben in het helen van oud zeer, waarna ze vanuit innerlijke rust en vrede verder kunnen.

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?