Cursus Back on Track met je Indische roots

We leven in een onzekere tijd. Er gebeurt heel veel op het wereldtoneel. Zeker als je (hoog)sensitief bent met Indische roots, kan dit behoorlijke impact op je hebben.

Heb je het gevoel dat je nergens echt (meer) bij hoort terwijl je snakt naar verbinding? Wil je beter begrepen worden? Misschien word je momenteel getriggerd in oud zeer en trauma’s die we hebben overgenomen van onze (voor)ouders. Is dit herkenbaar voor je?

Velen van ons hebben pijn weggedrukt, zeker omdat dit thuis vroeger niet bespreekbaar was in een vaak soedah-laat-maar-cultuur. Maar nu klopt deze pijn weer bij je aan, onder meer in de vorm van boosheid, verdriet en schuldgevoel.

Net als kleine kinderen verlangen ze van je dat je ze ziet, hoort en erkent. Het is tijd hier gehoor aan te geven zodat je de ketenen van het verleden definitief van je afschudt.

Het is tijd

Om je hierbij te helpen heb ik voor jou de vriendelijk geprijsde zesdelige online cursus ‘Back on track’ ontwikkeld. Met dit complete zelfhulp pakket ga je in je eigen tijd en ruimte via innerlijke treinreizen met mijn vernieuwde, speelse methode Rejoyce Xpress snel je oude blokkades helen.

Je hoeft dus geen langdurig traject bij een hulpverlener aan te gaan. Het resultaat is dat jij binnenkort niet langer onbewust trekt aan de noodrem van je leven. Jij koerst voortaan zelfverzekerd af op wat jijzelf belangrijk vindt.

Besluit daarom het stuur van je leven in eigen handen te nemen. Je zult zien dat dit al direct positief effect heeft op jezelf en je geliefden. Jij kunt dit!

“Ik heb inmiddels de treinreizen gemaakt naar de stations Boosheid, Verdriet en Schuldgevoel met de bijbehorende vergevingsreizen. Dit heeft mij mooie inzichten, een betere relatie met mezelf en met anderen en vooral veel rust gegeven (heling dus).” 

“Ik heb van te voren niet kunnen bedenken dat het eigenlijk zo ‘simpel’ is om via jouw stem zo mooi te kunnen reizen en echt te kunnen opschonen, en ben enorm dankbaar dat ik ben gereisd.”

“Ik vind dat het goed en knap in elkaar zit. Ik ben overigens ook erg enthousiast over de geluidsopnames! Goeie teksten die de essentie raken.“

“Vandaag kwam de oefening ‘station boosheid’ goed van pas. Tjonge, wat was ik woedend (herkende mij zelf niet). Hoewel ik een beetje sceptisch was, heb ik toch e.e.a. los kunnen laten en ik weet nu hoe het in elkaar zit. Dankjewel!”

“Een unieke ervaring om dit zo te mogen meemaken. Dank je wel voor je mooie begeleiding.”

Wat is boosheid

Wist je dat het uiten van je boosheid juist goed voor je is? Veel Indische mensen onderdrukken deze omdat ze dat hebben afgekeken van hun ouders. Maar als je boosheid leert te accepteren, leidt deze je juist naar je spoor van vrijheid.

In deze cursus leer je begrijpen wat de boosheid jou wil zeggen. En hoe deze te transformeren naar vergevingsenergie. Dit geeft een boost aan je leven. Je neemt je geboorterecht weer terug en eert hiermee juist ook je (voor)ouders.

Foto: Sjan Maas

Onderdrukt verdriet

We hebben al heel vroeg geleerd dat ‘grote kinderen niet huilen’. Dat we sterk moesten zijn. Onze (groot)ouders gaven ons hierin het voorbeeld door het Indisch zwijgen. Deze programmering dragen we vaak ook als volwassene nog mee.

Maar verdriet kun je beter uitnodigen er helemaal te zijn. Tranen zuiveren. Dat lucht op en je geeft jezelf toestemming te zijn wie je wilt zijn; een vrije ziel.

Schuldgevoel is van een andere orde

Waar boosheid en verdriet wel een duidelijke functie hebben, geldt dat niet voor schuldgevoel. Vaak ervaren we in onze vroege jeugd al schuldgevoel, vooral als we onze ouders zagen worstelen. Velen zijn zich hierna verantwoordelijk gaan voelen voor anderen.

Merk je dit ook in je leven en/of werk? Dan is het hoog tijd dit te doorbreken. Zodat jij duidelijker je grenzen aangeeft en vanuit innerlijke kracht vernieuwde keuzes maakt.

“Ik heb de reizen gemaakt wat ik als heel helend heb ervaren. Het heeft me een stuk erkenning en ruimte gebracht waardoor ik oude pijnstukken, oude zwaarte, kon loslaten en me nu vrijer voel.”

“Het waren intense, diepgaande reizen die me veel inzicht hebben gegeven. Puzzelstukjes die op hun plaats vielen. Ook heeft het een diepere laag van compassie voor mezelf aangeraakt.”

“Er is veel verdriet in mijn leven geweest, nooit uitgesproken maar in mijn eentje vele tranen laten vloeien. Als kind om niet nog meer als zwakkeling gezien te worden en in mijn gezin om anderen niet tot last te zijn. Vandaag na het doen van de verdrietreis gaat er een deur open.”

“Ik vond dat je in de schuldgevoelreis heel mooi de verdieping wist aan te brengen. Ik ben naar mezelf gereisd en dat had een enorm groot en krachtig effect. Dat kon ik heel duidelijk voelen in de energie. Ik voelde me veel meer verbonden met mezelf.”

Wie is je begeleidster

Foto: Mike Jurriën

Mijn naam is Joyce Beckker en ik ben als alleengeboren tweeling ter wereld gekomen. Het gemis en verlies van mijn tweelingzus Grace droeg ik lange tijd onbewust met me mee. Ik groeide op in een Indisch gezin waar veel onverwerkt oorlogstrauma zat. Ook dit (voor)ouderlijk leed heb ik lange tijd met me meegedragen.

Het keerpunt kwam rond 2009 toen ik intuïtief de methode ‘Rejoyce Xpress’ ontwikkelde, die mede geïnspireerd is door het vergevingswerk van auteur Willem Glaudemans. Mijn speelse tool bevat innerlijke treinreizen vanaf je Station Boosheid, Station Verdriet en Station Schuldgevoel gevolgd door een afsluitende reis vanaf je Station Vergeving.

Eindelijk kon ik mezelf bevrijden van heel veel onverwerkt leed. Hierna heb ik honderden andere mensen met deze methode geholpen. Zodat ook zij weer ‘back on track’ hun leven en werk konden vervolgen.

In september 2022 heb ik de methode een prachtige upgrade gegeven, passend bij het huidige tijdsbeeld. Het mooie van de methode is dat je deze zelfstandig kunt doen, zonder fysieke aanwezigheid van de persoon naar wie je reist.

Omdat de reizen energetisch plaatsvinden, heeft het vaak een positief resultaat op je relatie met deze persoon en lijkt het alsof hij of zij er bij was. Maar de eerste prioriteit mag bij jouw eigen heling liggen.

Ik heb zelf inmiddels al vele reizen gemaakt en mijn onderdrukte emoties kunnen helen. Dit aantal zal waarschijnlijk nog groeien, omdat er steeds diepere lagen zijn die oppoppen. Vooral in deze tijd die zich in hsl-vaart lijkt te voltrekken.

Daarom ben ik extra blij dat ik deze online cursus met jou mag delen. Deze is dusdanig opgebouwd dat je keer op keer een reis kunt maken. Geheel zelfstandig in je eigen tijd en in je eigen ruimte. Ik hoop dat het jou net zoveel brengt als dat het mij al heeft gebracht.

“Voel me opgelucht dat wat ik in mijn hoofd al zo vaak heb gezegd nu hardop mocht zeggen. Dat voegde heel veel toe. Het vergeven was heel fijn om te doen, de boodschap terug was ook fijn. Ik zie nu letterlijk een beeld voor me dat die persoon achter me staat en ik stappen zet en verder ga met mijn leven.”

“Ik was boos om iets wat is begonnen toen ik 15 was en ik ben nu 39. Het is fijn om te weten dat je jezelf zo kunt bevrijden van oud zeer.”

Rejoyce Xpress Indische roots

Wat zit er in de cursus

Deze transformerende cursus komt in de online academy in zes delen beschikbaar en bevat alles wat je nodig hebt om je boosheid, verdriet en schuldgevoelens te helen met Rejoyce Xpress.

Het bestaat o.a. uit een digitaal doelenboek, spoorboek, journaal en reiswerkbladen. De begeleiding van de reizen verloopt via geluids- en beeldopnamen.

Een compleet zelfstudie pakket waar je jezelf een groot plezier mee doet. We gaan voor jouw innerlijke vrijheid!

Koop nu je ticket

Voor deze vernieuwende cursus betaal je slechts € 127,00 ex btw. Je kunt een jaar lang in je privétrein onbeperkt reizen. Hiermee geef je je leven een emotionele, mentale en spirituele upgrade, wat direct doorwerkt in je leven.

De bijzondere methode die Joyce heeft ontwikkeld is een ideale manier om vanuit huis en in je eigen tempo je emoties te helpen transformeren. Het is ‘n methode die je steeds weer kunt herhalen als geheel of in afzonderlijke gedeelten.”

“Dankjewel Joyce, voor je fijne begeleiding. Het heeft me veel gebracht. Je methode werkt geweldig!”

“Ik wist niet dat ik ergens schuldgevoel over had, maar door jouw vragen, kwam ik erachter dat ik als 5 jarig kind me heel verantwoordelijk voelde na de dood van mijn vader, voor mijn moeder. Dit is als rode draad door mijn leven gegaan door maatschappelijke verantwoordelijkheden op me te nemen enz. Zo fijn dat ik dit inzicht kreeg en dat ik het los mocht laten omdat het niet van mij was. Voelt heerlijk licht en ga nu inhalen en veel joy toevoegen wat ik als kind niet kreeg.”

“Mijn reis heeft me het inzicht gegeven wat ik nodig heb om iets echt te kunnen afronden. Me kunnen uitspreken is daarin van groot belang. Het is fijn om dat zo helder te hebben. Ik ben heel benieuwd of ik nog boosheid zal voelen richting die persoon, maar ik geloof dat er echt veel is opgeruimd”

“Ik heb mezelf bevrijd van de verantwoording voor het lijden en geluk van mijn zusjes, mijn ouders en….de wereld

“Dank je Joyce voor de reis. Ik heb me bevrijd van mijn schuldgevoel dat mijn vader en moeder nooit gevoeld hebben als mijn ouders. Het voelt heel bevrijdend en heel bijzonder, bijna niet in woorden uit te drukken.”

“Zeer mooie oefening om mezelf te bevrijden”

“Naarmate de reizen vorderden kwam er meer aanvaarding over de vrouw die ik ben met gebreken en waarden. Ik hoef me niet langer te verbergen en mag opstaan met geloof en vertrouwen in mezelf op mijn eigen ritme. Dank je wel lieve Joyce om deze treinreizen zo mooi te begeleiden.”

“Het loslaten voelt als een enorme opluchting. Het zelfinzicht is dat ik mezelf op de eerste plaats mag zetten en niet meer hoef te wachten, iets wat ik toch onbewust deed.”

Disclaimer

Rejoyce Xpress is geen vervanging van medische of psychische hulp bij (zwaar of acuut) trauma. Daarvoor dien je een gespecialiseerde hulpverlener in te schakelen. Rejoyce Xpress werkt ‘t best bij mensen die normaal gesproken evenwichtig in het leven staan, maar tijdelijk een boost nodig hebben in het helen van oud zeer, waarna ze vanuit innerlijke rust en vrede verder kunnen.

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?