Joyce

Mijn naam is Joyce Beckker (1959). Van mij verschenen eerder al vijf fysieke boeken, waaronder ‘Oom en tante zijn geïntegreerd’ over de Molukse wijk in Breda. De opgelegde rust en isolatie tijdens de coronacrisis gebruikte ik om mijn eigen Indische afkomst te doorgronden. Een proces van lijden naar leiden.

In mijn boek ‘Life without Grace, leven en werken zonder je tweelinghelft’ (2021) lichtte ik al een tipje van mijn Indische sluier op. Niet gek dus dat het boek ‘Indische roots vervolgens als vanzelf uit mijn schrijverspen vloeide. Mijn motto luidt: ‘Trauma’s zijn er om geheeld te worden’.

Maar daar bleef het niet bij. Om mensen met Indische (en Molukse) roots verder te helpen met het verwerken van onderdrukte pijn, zet ik mijn eigen ontwikkelde hulpmethode Rejoyce Xpress® in dat werkt met speelse, innerlijke treinreizen. Zowel in de vorm van coaching, een cursus tot aan een opleiding voor coaches en therapeuten toe. De methode helpt je je boosheid, verdriet en schuldgevoel in sneltreinvaart te helen.

Gratis kennismaken met mijn methode?

Vraag dan meteen even de ‘Back-on-track-verklaring’ aan. Door het invullen hiervan krijg jij in één oogopslag je oud zeer helder. Als je ‘m vervolgens naar mij mailt, ontvang je bovendien mijn persoonlijk advies. Dit is je eerste stap naar bewustzijn en heling.

Terima kasih!

Joyce Beckker

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?