Media

In het blad Margriet van week 46 (2022) wordt ‘Indische roots’ vermeld in de boekenrubriek, zowel in het fysieke exemplaar als online.

Op de Facebookpagina van NS is een mooi interview met bijbehorende fotoshoot gepubliceerd over Rejoyce Xpress. Dit is de methode waarmee je met je Indische roots innerlijke treinreizen kunt maken om je onderdrukte emoties te helen. Zie hier de publicatie.

In het augustusnummer van ParaVisie Magazine verscheen mijn artikel ‘Repatriëring naar het hart’. Je leest hierin over het helen van (voor)ouderlijk trauma, het Indische zwijgen en mijn ontmoeting met Moeder (ibu) Indonesië in energievorm. Lees hier het artikel online.

Op zondag 12 juni werd ik in het radioprogramma ‘Grensgeluiden’ van Breda Nu live geïnterviewd door Kees van Meel over mijn boek. Hij stelde kritische en pittige vragen omdat hij zich persoonlijk niet zo kon vinden in het 2e deel van mijn boek (over mijn persoonlijk proces). Toch ben ik blij met het verloop van het gesprek omdat het me in staat stelde helder te verwoorden wat mijn intentie is met het boek. Het interview is helaas niet meer terug te beluisteren.

Op 2 mei 2022 is mijn artikel ‘Hoe de naweeën van de 2e Wereldoorlog doorwerken’ gepubliceerd op ‘Vrouw en haar netwerk‘. Hierin beschrijf ik hoe onverwerkt oorlogsleed in jongere generaties kan doorsijpelen. Zie https://www.vrouw-en-haar-netwerk.nl/hoe-de-naweeen-van-de-2e-wereldoorlog-doorwerken

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?