Media

Op 21 april 2024 publiceerde Business Women Nederland mijn artikel over vergeving. Iets wat in de Indische gemeenschap een belangrijk item is. Lees het artikel hier.

Boekrecensente Gerhild van Rooij schreef in het kader van de Nationale Herdenking van 15 augustus 2023 voor de Friese omroep een mooie recensie over ‘Indische roots’. Je kunt het verhaal hier lezen.

In het blad Margriet van week 46 (2022) wordt ‘Indische roots’ vermeld in de boekenrubriek, zowel in het fysieke exemplaar als online.

Op de Facebookpagina van NS is een mooi interview met bijbehorende fotoshoot gepubliceerd over Rejoyce Xpress. Dit is de methode waarmee je met je Indische roots innerlijke treinreizen kunt maken om je onderdrukte emoties te helen. Zie hier de publicatie.

In het augustusnummer van ParaVisie Magazine verscheen mijn artikel ‘Repatriëring naar het hart’. Je leest hierin over het helen van (voor)ouderlijk trauma, het Indische zwijgen en mijn ontmoeting met Moeder (ibu) Indonesië in energievorm. Lees hier het artikel online.

Op 12 juni 2022 werd ik in het radioprogramma ‘Grensgeluiden’ van Breda Nu live geïnterviewd door Kees van Meel over mijn boek. Hij stelde kritische en pittige vragen, wat mij in staat stelde mijn intentie voor het boek helder te verwoorden. Het interview is helaas niet meer terug te luisteren.

Op 2 mei 2022 is mijn artikel ‘Hoe de naweeën van de 2e Wereldoorlog doorwerken’ gepubliceerd op ‘Vrouw en haar netwerk‘. Hierin beschrijf ik hoe onverwerkt oorlogsleed in jongere generaties kan doorsijpelen.

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?