Cursus

Lancering 1 september 2022

Veel mensen met Indische roots hebben (vaak onbewust) last van hun voorouderlijke geschiedenis. Ze voelen zich regelmatig boos, verdrietig of schuldig, maar begrijpen niet goed waar dit vandaan komt. Ondertussen stapelen de frustraties zich op en kan dit leiden tot uitbarstingen, zowel in de privé- als werksfeer. Wat is er aan de hand? Het kan zijn dat de ‘soedah-laat-maar-cultuur’ vanuit hun jeugd heeft geleid tot onderdrukte emoties die steeds lastiger te controleren zijn. Is dit herkenbaar voor je?

Onderdrukte emoties zijn eigenlijk gekwetste kindsdelen die nog in je zitten. Ze willen graag door jou gezien, gehoord en erkend worden. Zodat ze kunnen helen en jij verlost bent van je pijn. Wat meteen ook weer doorwerkt op je omgeving. Hoe zou het voor je zijn om je weer helemaal senang te voelen? Om je potentieel volop te leven? Zonder je druk te maken over hoe anderen hierop reageren? Vanaf nu kun je dit bereiken op een doortastende en tegelijk speelse manier. Zonder ellenlange therapiesessies, flinke investeringen en lange reistijden.

Vanuit je vertrouwde omgeving

Om je te helpen, heb ik voor jou de online cursus ‘Op het spoor naar jouw Indische vrijheid’ ontwikkeld. Je gaat via innerlijke treinreizen met mijn methode Rejoyce Xpress razendsnel en effectief je oude wonden helen. Zodat jij je weer heerlijk bevrijd voelt en kunt kiezen voor je levensgeluk. Door hiermee aan de slag te gaan verbreek je ook familiekarma voor de volgende generaties.

Over boosheid, verdriet en schuldgevoel

Wist je dat het uiten van je boosheid goed voor je is? Ga het vooral niet negeren of onderdrukken, maar accepteer deze. Boosheid is in de kern geen agressieve energie. Het leidt je juist naar bevrijding van oude lasten. In deze cursus leer je begrijpen wat je boosheid jou wil zeggen. En hoe je deze omzet in kracht. Je neemt jouw geboorterecht weer terug.

Rejoyce Xpress

Ook verdriet kunnen we vele jaren onderdrukken. We hebben namelijk al heel vroeg geleerd dat ‘grote kinderen niet huilen’. Deze overtuiging dragen we vaak ook als volwassene nog mee. Maar het is beter verdriet juist uit te nodigen. Tranen zuiveren. Het lucht op en je geeft jezelf toestemming te zijn wie je wil zijn. Je wordt ook milder naar anderen toe.

Schuldgevoel is van een andere orde. Waar boosheid en verdriet een duidelijke functie hebben, geldt dit niet voor schuldgevoel. Vaak ervaren we in onze vroege jeugd al schuldgevoel. Hierdoor ben jij je misschien wel verantwoordelijk gaan voelen voor anderen. Merk je dit ook in je leven en/of werk? Nu is het de tijd om je hiervan te bevrijden.

Wie is jouw begeleidster

Mijn naam is Joyce Beckker, auteur van zes boeken waaronder ‘Indische roots’. Ik ben opgegroeid met veel onderdrukte emoties in een gezin met de ‘soedah-laat-maar-cultuur’. Ook als volwassene wist ik er weinig raad mee. Het keerpunt kwam rond 2009 toen ik intuïtief de methode ‘Rejoyce Xpress’ ontwikkelde. Dit zijn innerlijke treinreizen vanaf je Station Boosheid, Station Verdriet en Station Schuldgevoel. Aansluitend volgt altijd een vervolgreis vanaf Station Vergeving voor een duurzame transformatie.

Ik heb zelf inmiddels al vele reizen gemaakt en mijn emoties kunnen helen. Dat zullen er waarschijnlijk nog meer worden omdat er altijd diepere lagen uit mijn Indische verleden kunnen oppoppen. Als auteur en coach/trainer weet ik dat mensen het beste gedijen als ze zich senang voelen en zich hebben bevrijd van hun onderdrukte pijn. Daarom ben ik extra blij met deze online cursus. Deze is dusdanig opgebouwd dat je keer op keer een reis kan maken. Geheel zelfstandig in je eigen tijd en in je eigen ruimte. Ik hoop dat het jou net zoveel brengt als dat het mij al heeft gebracht.

Inhoud cursus

  • een spoorboek (pdf). Hierin vind je naast invuloefeningen alle uitleg en voorbeelden van reizen die je kunt maken
  • het formulier ‘Mijn Statement’ (pdf). Voorafgaand aan een reis kun je steeds erachter komen van welke emotie je bevrijd wilt zijn en waarom.
  • drie geluidsopnames met uitleg wat boosheid, verdriet en schuldgevoel precies zijn en waarom het belangrijk is dat je ze heelt
  • drie video-opnames waarin ik je per reis vertel wat je praktisch nodig hebt voordat je begint
  • drie werkbladen (pdf) voor de drie stations. Deze zijn digitaal invulbaar zodat je ze makkelijk kunt opslaan in een speciale map op je computer
  • drie sessies (mp3) van de drie reizen waarin ik je van moment tot moment begeleid vanaf Station Boosheid, Station Verdriet en Station Schuldgevoel

Koop nu je ticket met voordeel

De cursus komt vrij op 1 september a.s. Tot en met 31 augustus krijg je 20% korting en betaal je slechts € 48,40 incl. btw (€ 40,00 ex btw). Vanaf 1 september betaal je € 60,50 incl. btw (€ 50,00 ex btw). Met een ticket kun je een jaar lang reizen met Rejoyce Xpress. Hiermee geef je je leven een emotionele, mentale en spirituele upgrade. Je leert je onderdrukte emoties om te zetten in iets positiefs en ervaart veel meer vervulling in je leven. Dit werkt door in je algehele welzijn en je omgeving. Je reist niet eenmaal, maar net zo vaak als dat jij wilt. En dat overigens zonder mondmasker of andere mogelijke overheidsmaatregel (smile). Tickets zijn nu te koop!

Klantervaringen Rejoyce Xpress

“Ik heb van te voren niet kunnen bedenken dat het eigenlijk zo ‘simpel’ is om via jouw stem zo mooi te kunnen reizen en echt te kunnen opschonen, en ben enorm dankbaar dat ik ben gereisd”

“Deze reizen heb ik als een wonder ervaren. Diepe vreugde en dankbaarheid dat dit karma zich mocht oplossen. Ervaar nu een basale rust . Mag nu mijn leven met licht en plezier leven.”

“Ik vind dat het goed en knap in elkaar zit. Ik ben overigens ook erg enthousiast over de MP3 opnames! Goeie teksten die de essentie raken.”

“Een unieke ervaring om dit zo te mogen ervaren. Dank je wel Joyce voor je mooie begeleiding”

“Ik heb de schuldgevoel-, verdriet- en boosheidreis gemaakt met de Rejoyce Xpress wat ik als heel helend heb ervaren. Het heeft me een stuk erkenning en ruimte voor mijn gevoel en voor mijzelf gebracht waardoor ik oude pijnstukken, oude zwaarte, kon loslaten en ik me nu vrijer voel. Het waren intense, diepgaande reizen die me veel inzicht hebben gegeven. Puzzelstukjes die op zijn plaats vielen. Ook heeft het een diepere laag van compassie voor mezelf aangeraakt.”

“Er is veel verdriet in mijn leven geweest, nooit uitgesproken maar in mijn eentje vele tranen laten vloeien. Als kind om niet nog meer als zwakkeling gezien te worden en in mijn gezin om anderen niet tot last te zijn. Vandaag na het doen van de verdrietreis gaat er een deur open.”

“Ik vond dat je in de schuldgevoelreis heel mooi de verdieping wist aan te brengen. Ik ben naar mezelf gereisd en dat had een enorm groot en krachtig effect. Dat kon ik heel duidelijk voelen in de energie. Ik voelde me veel meer verbonden met mezelf.”

“Voel me opgelucht dat wat ik in mijn hoofd al zo vaak heb gezegd nu hardop mocht zeggen. Dat voegde heel veel toe. Het vergeven was heel fijn om te doen, de boodschap terug was ook fijn. Ik zie nu letterlijk een beeld voor me dat die persoon achter me staat en ik stappen zet en verder ga met mijn leven.”

Ik was boos om iets wat is begonnen toen ik 15 was en ik ben nu 39. Het is fijn om te weten dat je jezelf zo kunt bevrijden van oud zeer.”

“Dankjewel Joyce, voor je fijne begeleiding. Het heeft me veel gebracht. Je methode werkt geweldig!”

“Ik wist niet dat ik ergens schuldgevoel over had, maar door jouw vragen, kwam ik erachter dat ik als 5 jarig kind me heel verantwoordelijk voelde na de dood van mijn vader, voor mijn moeder. Dit is als rode draad door mijn leven gegaan door maatschappelijke verantwoordelijkheden op me te nemen enz. Zo fijn dat ik dit inzicht kreeg en dat ik het los mocht laten omdat het niet van mij was. Voelt heerlijk licht en ga nu inhalen en veel joy toevoegen wat ik als kind niet kreeg.”

“Mijn reis heeft me het inzicht gegeven wat ik nodig heb om iets echt te kunnen afronden. Me kunnen uitspreken is daarin van groot belang. Het is fijn om dat zo helder te hebben. Ik ben heel benieuwd of ik nog boosheid zal voelen richting die persoon, maar ik geloof dat er echt veel is opgeruimd”

“Ik heb mezelf bevrijd van de verantwoording voor het lijden en geluk van mijn ongeboren zusjes, mijn ouders en….de wereld

“Dank je Joyce voor de reis. Ik heb me bevrijd van mijn schuldgevoel dat mijn vader en moeder nooit gevoeld hebben als mijn ouders. Het voelt heel bevrijdend en heel bijzonder, bijna niet in woorden uit te drukken.”

“Zeer mooie oefening om mezelf te bevrijden”

“Naarmate de reizen vorderden kwam er meer aanvaarding over de vrouw die ik ben met gebreken en waarden. Ik hoef me niet langer te verbergen en mag opstaan met geloof en vertrouwen in mezelf in mijn eigen ritme. Dank je wel lieve Joyce om deze treinreizen zo mooi te begeleiden.”

“Het loslaten voelt als een enorme opluchting. Het zelfinzicht is dat ik mezelf op de eerste plaats mag zetten en niet meer hoef te wachten, iets wat ik toch onbewust deed.”