Online coachsessie Back on Track met je Indische roots

Ben jij als 2e of 3e generatie Indo ook zo (hoog)sensitief? Voel je dat er oud zeer zit te wringen vanuit je (voor)ouderlijn waarin het ‘Indisch zwijgen’ hoogtij vierde? Misschien heb je er altijd redelijk goed mee kunnen dealen, maar knaagt er nu onderhuids iets aan je wat je soms wakker houdt.

Dit oud zeer kan zich uiten in o.a. boosheid, verdriet of schuldgevoel. Net als een klein kind verlangt deze van je dat je het ziet, hoort en erkent. Het is tijd hier gehoor aan te geven zodat je de resterende ketenen van het verleden definitief van je afschudt. Doe je dit niet, dan blijft deze onderdrukte pijn een rol spelen in je heden en dus ook je toekomst.

Rejoyce Xpress is een speelse en effectieve hulpmethode om via innerlijke treinreizen jezelf te bevrijden van oud zeer, zodat jij voortaan vanuit ontspanning, kracht en zelfvertrouwen de koers van je leven bepaalt.

Het is tijd voor heling

Om je hierbij te helpen bied ik je een online sessie ‘Back on track’ aan. Dit is een intensieve, maar ook speelse 1:1 sessie via Zoom van 2 – 2,5 uur (inclusief een korte pauze) waarin we gaan werken met de Rejoyce Xpress methode. Dit is een innerlijke treinreis waarin je snel je oude blokkade opspoort en heelt. Zodat jij vanuit innerlijke vrijheid en rust weer verder kan. Eén sessie heeft direct al positief effect op jezelf, je geliefden en je werk.

Foto: Mike Jurriën

“Een unieke ervaring om dit zo te mogen meemaken. Dank je wel voor je mooie begeleiding.”

“De sessie heeft mij vooral erkenning gegeven. Het mogen zijn wie ik ben. Niet steeds me verontschuldigen. Ongelofelijk terwijl dit al bijna 60 jaar aan de orde is.”

“De sessie heeft zo’n effect op mij. Ik heb al 3 situaties op een voor mij juiste manier kunnen beoordelen en daarbij de juiste grenzen kunnen aangeven. Het feit dat het mij lukt geeft mij weer wat zelfvertrouwen en ik ben er wel trots op.”

Of stel eerst je vraag via mail.

Wat is boosheid

Wist je dat het uiten van je boosheid juist goed voor je is? Veel Indo’s onderdrukken deze omdat ze dat hebben afgekeken van hun ouders. Maar als je boosheid leert te accepteren, leidt deze je juist naar je spoor van innerlijke vrijheid. In deze sessie leer je begrijpen wat de boosheid jou wil zeggen. En hoe deze te transformeren naar vergevingsenergie. Dit geeft een boost aan je leven. Je neemt je geboorterecht weer terug en eert hiermee juist ook je (voor)ouders.

Onderdrukt verdriet

Veel Indo’s hebben al heel vroeg geleerd dat ‘grote kinderen niet huilen’. We moesten sterk zijn. Ons verdriet konden we nauwelijks uiten. Herkenbaar? Deze programmering dragen we vaak ook als volwassene nog mee. Maar verdriet kun je beter uitnodigen er helemaal te zijn. Tranen zuiveren. Dat lucht op en je geeft jezelf toestemming te zijn wie je wilt zijn; een vrije ziel.

Schuldgevoel is van een andere orde

Waar boosheid en verdriet wel een duidelijke functie hebben, geldt dat niet voor schuldgevoel. Vaak ervaren we in onze vroege jeugd al schuldgevoel, vooral als we onze ouders zagen worstelen. Velen zijn zich hierna verantwoordelijk gaan voelen voor anderen. Merk je dit ook in je leven en/of je werk? Dan is het hoog tijd dit te doorbreken. Zodat jij duidelijker je grenzen aangeeft en vanuit ontspanning en innerlijke kracht vernieuwde keuzes maakt.

Het was een mooie ervaring die ik enorm heb kunnen waarderen van zeer waardevolle geleverde waarde. Ook de integriteit en discretie en de veiligheid die werd gecreëerd vond ik belangrijk.

“Ik ben door een diepgaande verandering gegaan. Daarbij kreeg ik inzichten, kon ik het oude loslaten en kon ik dichter bij mezelf komen. Negatieve dingen kan ik nu beter omzetten naar positiviteit”

“Ik was net bij mijn huisarts en heb wat gedeeld met haar over de stappen wat ik had ondernomen en ik vertelde haar onder andere over jou en hoe ik de sessie heb ervaren, zeer positief! De huisarts was zeer geïnteresseerd en zij vroeg mij naar jouw naam. Ik heb het haar doorgegeven. Zij schreef het op en ik heb het nog eens benadrukt hoe het mij heeft geholpen.”

Wie is je begeleidster

Mijn naam is Joyce Beckker. Ik groeide op in een Indisch gezin waar veel onverwerkt oorlogstrauma zat. Dit (voor)ouderlijk leed heb ik lange tijd met me meegedragen.

Het keerpunt kwam rond 2009 toen ik intuïtief de methode ‘Rejoyce Xpress’ ontwikkelde, die mede geïnspireerd is door het vergevingswerk van auteur Willem Glaudemans. Mijn speelse tool bevat innerlijke treinreizen vanaf je Station Boosheid, Station Verdriet en Station Schuldgevoel gevolgd door een afsluitende reis vanaf je Station Vergeving. Eindelijk kon ik mezelf bevrijden van een grote hoeveelheid oud zeer. Hierna heb ik honderden andere mensen geholpen met hun helingreis. Zodat ook zij weer ‘back on track’ hun leven en werk konden vervolgen.

In september 2022 heb ik de methode een prachtige upgrade gegeven, passend bij het huidige tijdsbeeld. Het mooie van de methode is dat je deze kunt doen zonder fysieke aanwezigheid van de persoon naar wie je reist. Omdat de reizen energetisch plaatsvinden, heeft het vaak een positief resultaat op je relatie met deze (levende of overleden) persoon en lijkt het alsof hij of zij er bij was. Maar de eerste prioriteit mag bij jouw eigen heling liggen.

Ik heb zelf inmiddels al vele reizen gemaakt en mijn onderdrukte emoties kunnen helen. Dit aantal zal waarschijnlijk nog groeien, omdat er steeds diepere lagen zijn die aan de oppervlakte komen. Vooral in deze tijd die zich in hsl-vaart lijkt te voltrekken.

Daarom ben ik extra blij dat ik je een sessie mag aanbieden. Ook jij verdient ’t om innerlijk vrij te zijn. Zodat je vanuit ontspanning en zelfvertrouwen je hart gaat volgen. Dat wens ik je van harte toe!

Of stel eerst je vraag via mail.

Rejoyce Xpress Indische roots

Voor deze vernieuwende, transformerende online sessie van ruim 2 uur betaal je tijdelijk € 127,00 ex btw (€ 153,67 incl. btw). Je ontvangt alle benodigde materialen online.

“Ik ken Joyce als een sterke analytische coach die zeer goed in staat is om het daadwerkelijke verhaal achter het verhaal en de emoties te herleiden. Daarbij maakt zij gebruik van haar creatieve gave en weet dit in woord en beeld heel concreet te maken. Vanuit haar eigen ervaringsdeskundigheid en haar persoonlijk straalt ze veel warmte en oprechtheid uit.”

“Dankjewel Joyce voor de geweldig mooie en transformerende coaching. Ik voel mij als herboren. Vol vertrouwen loop ik mijn toekomst tegemoet.

“Het was heftig, maar bevredigend. De manier waarop je het hebt begeleid vind ik mooi en duidelijk. Nogmaals mijn dank!”

“Joyce heb ik ervaren als integer en betrokken. Ze volgt haar intuïtie en haar pad en heeft mij uitgenodigd dat ook te blijven doen. Dankjewel Joyce!

“De sessie heeft mij echt geholpen om beter inzicht te krijgen in mijn leven op het moment.”

Of stel eerst je vraag via mail.

Disclaimer

Rejoyce Xpress is geen vervanging van medische of psychische hulp bij (zwaar of acuut) trauma. Daarvoor dien je een gespecialiseerde hulpverlener in te schakelen. Rejoyce Xpress helpt ‘t best bij mensen die normaal gesproken evenwichtig in het leven staan, maar tijdelijk een boost nodig hebben in het helen van oud zeer, waarna ze vanuit innerlijke rust en vrede verder kunnen.

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?